طرز تهیه مرصع پلو مرحله به مرحله با شف صانعی

header
Arooskoo Ads
۱۴۰۰/۷/۲۸ چهارشنبه
(1)
(0)
طرز تهیه مرصع پلو مرحله به مرحله با شف صانعی
طرز تهیه مرصع پلو مرحله به مرحله با شف صانعی

طرز تهیه مرصع پلو برای چهار نفر

در ده دقیقه با شف صانعی

 

اگر در جستجوی کلماتی همچون طرز تهیه مرصع پلو مرحله به مرحله یا مرصع پلو با هویج هستید باید به شما خوش آمد بگوییم ما در این صفحه از سایت عروسکو و به کمک شف صانعی به شما آموزش می‌دهیم که چگونه یک مرصع پلو خوشمزه را برای چهار نفر تدارک ببینید، بعد از خواندن و مشاهده این آموزش به راحتی می‌تواند در مدت زمان بسیار کم یک مرصع پلو مجلسی را آماده و طبخ نمایید.

 

مواد لازم برای تهیه مرصع پلو با هویج

(مرصع پلو چهار نفره)

 

طرز تهیه مرصع پلو با هویج

- خلال نارنج 40 گرم

- زرشک 60 گرم

- شکر 3 قاشق غذاخوری

- کشمش پلویی 50 گرم

- خلال بادام 30 گرم

-خلال پسته 40 گرم

- پیاز داغ مقدار دلخواه

- قیسی 6 عدد

- خلال هویج یک کاسه پر

- گردو (یک کاسه)

- سینه مرغ یک کیلو

- برنج 4 پیمانه

- ادویه (نمک، فلفل، پودر انبه، زردچوبه)

- کره، زعفران، آب نارنج

طرز تهیه مرصع پلو مرحله به مرحله

 

- مرغ را با تمامی ادویه‌‌‌‌های نوشته شده آغشته کنید، چند دقیقه برای استراحت کافی است.

- کره را درون ماهی تابه بریزید.

- قبل از اینکه کره داغ شود زعفران را درون ماهی تابه بریزید.

- مرغ ها را به درون ظرف بریزید و برای مدتی تفت دهید.

- کمی بیشتر از نصف لیوان را آب جوش کرده، آب نارنج بریزید، زعفران بریزید. حرارت را زیاد کرده و لیوان آب را درون ماهی تابه بریزید و درب را بگذارید و سپس زیر غذا را کم کنید.

- برنج را به صورت آبکش آماده کنید.

- در یک ماهی تابه دیگر کره بریزید و زیر گاز را کم کنید.

- هویج را درون ماهی تابه جدید وارد کنید و تفت دهید. (اگر هویج را خلال کرده اید می‌بایست قبل از تفت دادن با کمی آب بجوشد) در انت‌‌‌‌های تفت دادن هویج کمی آب نارنج و شکر را به هویج اضافه کنید.

- بعد از تفت هویج آنها را از ماهی تابه خارج کنید و خلال نارنج را وارد کنید و تفت دهید.

- بعد از تفت دادن نارنج می‌توانید قیسی ها را وارد کنید و تفت دهید.

- در هر مرحله اگر لازم بود کره را بیشتر بریزید تا غذاها چرب باشد.

- سپس زرشک را خیلی سریع تفت دهید و البته کمی شکر بریزید کمی زعفران هم درون ماهی تابه بریزید.

- کشمش پلویی را خیلی سریع تفت دهید.

- خلال بادام و خلال پسته نیز احتیاجی نیست تفت داده شود.

- سپس همه این مواد را که به صورت جداگانه آماده شده اند می‌توانید روی هم با سلیقه دلخواه سرو کنید.

 

نوش جان

 

منبع: سایت عروسکو

کپی برداری با لینک به منبع مجاز است.

aparatlinkedintwiterfacebookyouinstagramtelegram
مرتبط با این بخش
نظرات شما
*نام و نام خانوادگی
ایمیل اختیاری
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

2 نظر
HandH
چهارشنبه بیست و هشتم مهر ۰۰
پاسخ
()
()
HandH
کاشکي طرز کشيدنش هم ميزاشتين
نسیم
چهارشنبه بیست و هشتم مهر ۰۰
پاسخ
()
()
نسیم
عالي بود مرسي، فقط آخرش نديديم چطوري انقدر خوشگل شد