طرز تهیه کباب بشقابی یا کباب تابه ای
در چهار دقیقه با شف صانعی
در این آموزش از برنامه آشپزی به سبک عروسکو با خانم صانعی شف محبوب سایت عروسکو همراه میشویم تا طرز تهیهکباب بشقابی یا کباب تابه ای را در طی آموزشی متنی و ویدیویی به ما ارائه نماید. پس اگر مواد لازم کباب تابه را آماده کرده اید در این آموزش مفید همراه ما باشید.
مواد لازم برای آشپزی کباب
(کباب بشقابی برای دو نفر)
- گوشت چرخ کرده 200 الی 300 گرم
- پیاز رنده شده 1 عدد بزرگ
- نمک، فلفل، زردچوبه و پودر تخم گشنیز
- پیاز یک عدد بزرگ
- گوجه فرنگی سه عدد یا تعداد دلخواه
- روغن مایع
- فلفل دلمه ای 1 عدد بزرگ
مراحل و طرز تهیه آشپزی کباب
- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده به خوبی مخلوط میکنیم.
- ادویه ها را اضافه میکنیم.
- مخلوط گوشت را به خوبی و برای 15 دقیقه ورز میدهیم.
- بعد از ورز دادن میتوانید به آن استراحت دهید که باید در یخچال نگهداری کنید.
- مخلوط گوشت را در کف ماهی تابه میخوابانیم و به خوبی روی آن به طور مساوی پخش میکنیم.
- گوشت را روی شعله کم میگذاریم.
- بعد از 15 دقیقه گوشت آب میاندازد کمی صبر میکنید تا آب آن هم بخار شود.
- سپس گوشت را برگردانید تا طرف دیگر هم به خوبی پخته شود.
- در این مرحله میتوانید برش های دلخواه روی گوشت ایجاد کنید.
- اگر دوست دارید کباب سرخ شده باشد میبایست به آن روغن اضافه کنید.
- آب پیاز را به گوشت اضافه کنید و گوجه ها را روی آن بچینید.
- میتوانید در همین لحظه به کباب ها فلفل دلمه ای اضافه کنید یا اینکه فلفل ها را خام میل کنید.
- برای اینکه طعم کباب بشقابی خوشمزه تر شود میتوانید از آب گوجه رقیق شده یا رب گوجه به روی آن بریزید.
- میتوانید از زعفران هم استفاده کنید.
نوش جان
منبع: سایت عروسکو
کپی برداری با لینک به منبع مجاز است.