طرز تهیه قیمه برای 4 نفر
در این آموزش از برنامه آشپزی به سبک عروسکو به صورت متنی و ویدیویی از شف صانعی خواهیم آموخت که چطور یک قیمه خوشمزه و اصیل را برای 4 نفر آماده کنیم در واقع این آموزش آشپزی قیمه است که تقدیم شما همراهان همیشگی سایت عروسکو میشود.
مواد لازم برای آشپزی قیمه
(قیمه برای چهار نفر)
- لپه 200 گرم
- برنج چهار پیمانه
- گوشت گوسفندی 150 گرم (دنبه دو عدد اختیاری)
- پیاز یک عدد بزرگ
- نمک، زردچوبه ،فلفل، مقداری پودر کاری
- دو عدد لیمو عمانی
- رب گوجه دو قاشق پر غذاخوری
- دارچین
-زعفران
- سیب زمینی سرخ شده (مقدار دلخواه)
مراحل و طرز تهیه آشپزی قیمه
- مقداری روغن یا دنبه را در ماهی تابه بریزید.
- بعد از داغ شدن گوشت ها را وارد کنید.
- اصطلاحا آنها را قیمه کنید و خوب سرخ نمایید، طبق آموزش ویدیو بالا
- بعد از سرخ شدن، پیاز رنده شده را روی گوشت ها بریزید و هم بزنید.
- بعد از سرخ شدن پیازها، ادویه ها را وارد ماهی تابه کنید.
- بعد از 2 دقیقه لپه ها را وارد ماهی تابه کنید.
- سپس رب گوجه را درون محتویات بریزید.
- شعله را کم کنید.
- میتوانید کمی روغن بریزید.
- آب جوشیده کتری را درون ماهی تابه بریزید به قدری که آب روی تمام مواد قرار بگیرید.
- یک عدد چوب دارچین را خرد نشده و سالم درون قابلمه بیاندازید.
- در آخر چوب دارچین را خارج کنید و 10 دقیقه قبل از سرو غذا لیمو عمانی و گرد لیمو و زعفران را به محتویات اضافه میکنید.
نوش جان
منبع: سایت عروسکو
کپی برداری با لینک به منبع مجاز است.