طرز تهیه قیمه برای 4 نفر، آشپزی قیمه با شف صانعی

header
Arooskoo Ads
۱۴۰۰/۵/۲ شنبه
(5)
(0)
طرز تهیه قیمه برای 4 نفر، آشپزی قیمه با شف صانعی
طرز تهیه قیمه برای 4 نفر، آشپزی قیمه با شف صانعی

طرز تهیه قیمه برای 4 نفر

 

در این آموزش از برنامه آشپزی به سبک عروسکو به صورت متنی و ویدیویی از شف صانعی خواهیم آموخت که چطور یک قیمه خوشمزه و اصیل را برای 4 نفر آماده کنیم در واقع این آموزش آشپزی قیمه است که تقدیم شما همراهان همیشگی سایت عروسکو می‌شود.

 

مواد لازم برای آشپزی قیمه

(قیمه برای چهار نفر)

 

طرز تهیه قیمه برای 4 نفر

- لپه 200 گرم

- برنج چهار پیمانه

- گوشت گوسفندی 150 گرم (دنبه دو عدد اختیاری)

- پیاز یک عدد بزرگ

- نمک، زردچوبه ،فلفل، مقداری پودر کاری

- دو عدد لیمو عمانی

- رب گوجه دو قاشق پر غذاخوری

- دارچین

-زعفران

- سیب زمینی سرخ شده (مقدار دلخواه)

مراحل و طرز تهیه آشپزی قیمه

- مقداری روغن یا دنبه را در ماهی تابه بریزید.

- بعد از داغ شدن گوشت ها را وارد کنید.

- اصطلاحا آنها را قیمه کنید و خوب سرخ نمایید، طبق آموزش ویدیو بالا

- بعد از سرخ شدن، پیاز رنده شده را روی گوشت ها بریزید و هم بزنید.

- بعد از سرخ شدن پیازها، ادویه ها را وارد ماهی تابه کنید.

- بعد از 2 دقیقه لپه ها را وارد ماهی تابه کنید.

- سپس رب گوجه را درون محتویات بریزید.

- شعله را کم کنید.

- می‌توانید کمی روغن بریزید.

- آب جوشیده کتری را درون ماهی تابه بریزید به قدری که آب روی تمام مواد قرار بگیرید.

- یک عدد چوب دارچین را خرد نشده و سالم درون قابلمه بیاندازید.

- در آخر چوب دارچین را خارج کنید و 10 دقیقه قبل از سرو غذا لیمو عمانی و گرد لیمو و زعفران را به محتویات اضافه می‌کنید.

نوش جان

 

منبع: سایت عروسکو

کپی برداری با لینک به منبع مجاز است.

aparatlinkedintwiterfacebookyouinstagramtelegram
مرتبط با این بخش
نظرات شما
*نام و نام خانوادگی
ایمیل اختیاری
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

3 نظر
حمدی
سه شنبه بیستم مهر ۰۰
پاسخ
()
()
حمدی
عالي بود ممنون
نغمه
شنبه دوم مرداد ۰۰
پاسخ
()
(1)
نغمه
خيلي خوب بود ممنون از خانم صانعي
نیما
شنبه دوم مرداد ۰۰
پاسخ
()
()
نیما
عالي بود ديگه مي تونم زنم رو طلاق بدم:)