آموزش آشپزی زرشک پلو با مرغ رستورانی برای چهار نفر با شف صانعی

header
Arooskoo Ads
۱۴۰۰/۹/۳۰ سه شنبه
(5)
(0)
آموزش آشپزی زرشک پلو با مرغ رستورانی برای چهار نفر با شف صانعی
آموزش آشپزی زرشک پلو با مرغ رستورانی برای چهار نفر با شف صانعی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

آموزش آشپزی زرشک پلو با مرغ برای چهار نفر

 

اگر در جستجوی کلماتی همچون آموزش آشپزی یا طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای چهار نفر هستید حتما این مطلب از سایت بزرگ عروسکو می‌تواند شما را راهنمایی کند، در این مطلب آموزش آشپزی به کمک دستور‌‌‌‌های حرفه ای آشپزی شف صانعی خواهید آموخت که چگونه و چطور یک زرشک پلو با مرغ اصیل و خوشمزه را تهیه و طبخ نمایید. تنها کافیست تا این مطلب را بخوانید و ویدیو اختصاصی تهیه شده را مشاهده نمایید. این آموزش آشپزی با موضوع طرز تهیه زرشک پلو با مرغ از مجموعه آموزش‌‌‌‌های شف صانعی است که لینک‌‌‌‌های غذا‌‌‌‌های دیگر در پایین صفحه قرار داده شده است.

 

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ

(زرشک پلو با مرغ چهار نفره)

 

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای چهار نفر

- مرغ 300 گرم

- برنج چهار پیمانه

- رب انار، رب گوجه، رب آلوچه هر کدام یک قاشق غذاخوری

- گردو 100 گرم یا دلخواه

- کره 50 گرم یا دلخواه

- پیاز رنده شده 1 عدد متوسط

- نمک، زردچوبه، فلفل، مقداری پودر کاری و پودر قهوه

- هویج دو عدد کوچک یا دلخواه

- زرشک 100 گرم

- زعفران به مقدار لازم

- شکر 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه زرش پلو با مرغ مرحله به مرحله

 

- نصف کره 50 گرمی را درون ماهی تابه بریزید و اجازه دهید کمی آب شود همزمان مقداری (دلخواه) زعفران دم کرده را به کره آب شده اضافه نمایید.

- مرغ ها داخل ظرف کره و زعفران تفت دهید.

- مقدار مناسب نمک به مرغ ها بزنید (می توانید قبل از تفت دادن مقداری آب نارنج به مرغ بزنید)

- دو طرف مرغ ها را سرخ می‌کنیم.

- بعد از طلایی شدن دو طرف مرغ ها ادویه ها را به آن اضافه می‌کنیم.

- سپس پیاز رنده شده را در درون ماهی تابه می‌ریزیم.

- بعد از زمان کمی رب انار، رب گوجه و رب آلوچه را درون ظرف بریزید.

- یک لیوان کوچک آب را درون ظرف بریزید.

- فلفل دلمه ای و هویج ها به مقدار و شکل دلخواه درون ظرف و کنار مرغ ها بریزید.

- می‌توانید دو عدد سیر را هم درون ظرف بریزید.

- سپس درب ماهی تابه را بگذارید و با شعله مناسب (کمتر) اجازه دهید تا مواد بخار پز شوند.

- یک ساعت بعد مرغ شما با مواد خوشمزه اش حاضر است.

- زرشک ها را به خوبی بشورید و سپس با نیم دیگر کره (25 گرم) تفت دهید همچنین مقداری شکر (دلخواه) به آن در هنگام تفت دادن اضافه کنید.

- برنج را دم کنید و سپس میل نمایید.

نوش جان

 

منبع: سایت عروسکو

کپی برداری با لینک به منبع مجاز است.

aparatlinkedintwiterfacebookyouinstagramtelegram
مرتبط با این بخش
نظرات شما
*نام و نام خانوادگی
ایمیل اختیاری
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

5 نظر
Mahsa
جمعه یکم بهمن ۰۰
پاسخ
()
()
Mahsa
عالي بود فقط زرشک ها چي شد
hasttti
شنبه چهارم دی ۰۰
پاسخ
()
()
hasttti
آموزش خوبي بود ممنونم
کمالی زاده
سه شنبه سی ام آذر ۰۰
پاسخ
()
()
کمالی زاده
آموزش خوبي بود ممنون از شف صانعي
فاطمی
سه شنبه سی ام آذر ۰۰
پاسخ
()
()
فاطمی
خيلي خوب بود ممنون فقط توي ويديو طرز تهيه زرشک نبود
فرشید
سه شنبه سی ام آذر ۰۰
پاسخ
()
()
فرشید
به کمک اين آموزش ها ديگه محتاج زنم نيستم!!!!