طرز تهیه ته چین گوشت به شیوه ای جدید و لذیذ

header
Arooskoo Ads
۱۴۰۰/۳/۲۱ جمعه
(3)
(0)
طرز تهیه ته چین گوشت به شیوه ای جدید و لذیذ
طرز تهیه ته چین گوشت به شیوه ای جدید و لذیذ

طرز تهیه ته چین گوشت برای 4 نفر

 

در این آموزش از برنامه آشپزی به سبک عروسکو ،با حضور شف صانعی (شف برتر سال) قرار است تا طبخ خوشمزه ترین ته چین گوشت را در سریعتر زمان ممکن یاد بگیریم، آی دوست دارید در کمتر از 1 ساعت ته چین گوشت خوشمزه و لذیذ آماده کنید، اگر شما هم حوس ته چین رستورانی کرده اید پس این مقاله آموزشی آشپزی را از سایت عروسکو از دست ندهید.

 

مواد لازم برای تهیه ته چین رستورانی

(ته چین برای 4 نفر)

 

طرز تهیه ته چین گوشت برای 4 نفر

- گوشت پخته شده 200 الی 300 گرم

- ادویه، نمک، زعفران

- برنج

- پیاز داغ 1 عدد

- زعفران به مقدار کافی

- دو عدد تخم مرغ

- کره 50 گرم

- لیمو ترش یک عدد

- ماش پخته شده

مراحل و طرز تهیه ته چین با گوشت برای چهار نفر

- در یک ظرف کرده آب شده را بریزید. (کره نباید داغ باشد)

- دو عدد تخم مرغ را در ظرف کره بشکنید.

- به خوبی برای 3 دقیقه هم بزنید.

- زعفرانی که از قبل دم کرده اید و داغ نیست را در ظرف بریزید.

- سه قاشق غذاخوری ماست را اضافه کنید.

- سعی کنید از ماست چکیده ترش استفاده کنید.

- اگر مقدور نبود از لیمو ترش استفاده کنید.

- نصفی از برنج آب کش شده را وارد ظرف کنید.

- سپس هم می‌زنیم.

- یک ماهی تابه آماده کنید.

- کف ماهی تابه را روغن مالی می‌کنیم!

- بعد از هم زدن برنج و مواد را وارد ماهی تابه کنید.

- با کف گیر مواد را در کف ماهی تابه پهن کنید (توجه فشار زیاد ندهید)

- گوشت را آغشته به پوست لیمو ترش، پیازداغ و زعفران کنید. همچنین ماش پخته شده را به گوشت بزنید.

- سپس هم بزنید.

- سپس گوشت یا مرغ ریش ریش شده را که قبلا پخته اید روی مواد در ماهی تابه پهن کنید.

- بقیه برنج را روی همه مواد و ماهی تابه بریزید.

- با شعله کم - متوسط برای یک ساعت درب ماهی تابه را بگذارید تا خوب بپزد.

- ته چین با ته دیگ طلایی - زعفرانی شما آماده شد. نوش جان لذت ببرید

 

منبع: سایت عروسکو

کپی برداری با لینک به منبع مجاز است.

aparatlinkedintwiterfacebookyouinstagramtelegram
مرتبط با این بخش
نظرات شما
*نام و نام خانوادگی
ایمیل اختیاری
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

5 نظر
army120
شنبه بیست و دوم خرداد ۰۰
پاسخ
()
()
army120
از زماني که همسرم اين آموزش ها را نگاه مي کنه دستپختش خيلي بهتر شده :)
نامی
شنبه بیست و دوم خرداد ۰۰
پاسخ
()
()
نامی
خانم صانعي دسصت پخت خوبي دارن من از روي آموزش هاشون فسنجون و پلو لوبيا درست کردم خيلي خوب شد امروز مي خوام ته چين ايشون را درست کنم
اکرم
جمعه بیست و یکم خرداد ۰۰
پاسخ
()
()
اکرم
شف بسيار حرفه اي استا
حکیمی
جمعه بیست و یکم خرداد ۰۰
پاسخ
()
()
حکیمی
واقعا آموزش خوبي بود مادر شوهرم از اين مدل دستپختم لذت برد
نسیم
جمعه بیست و یکم خرداد ۰۰
پاسخ
()
()
نسیم
عالي بود ممنون از خانم صانعي گلم