طرز تهیه ته چین گوشت به شیوه ای جدید و لذیذ

header
Arooskoo Ads
۱۴۰۰/۳/۲۱ جمعه
(3)
(0)
طرز تهیه ته چین گوشت به شیوه ای جدید و لذیذ
طرز تهیه ته چین گوشت به شیوه ای جدید و لذیذ

طرز تهیه ته چین گوشت برای 4 نفر

 

در این آموزش از برنامه آشپزی به سبک عروسکو ،با حضور شف صانعی (شف برتر سال) قرار است تا طبخ خوشمزه ترین ته چین گوشت را در سریعتر زمان ممکن یاد بگیریم، آی دوست دارید در کمتر از 1 ساعت ته چین گوشت خوشمزه و لذیذ آماده کنید، اگر شما هم حوس ته چین رستورانی کرده اید پس این مقاله آموزشی آشپزی را از سایت عروسکو از دست ندهید.

 

مواد لازم برای تهیه ته چین رستورانی

(ته چین برای 4 نفر)

 

طرز تهیه ته چین گوشت برای 4 نفر

- گوشت پخته شده 200 الی 300 گرم

- ادویه، نمک، زعفران

- برنج

- پیاز داغ 1 عدد

- زعفران به مقدار کافی

- دو عدد تخم مرغ

- کره 50 گرم

- لیمو ترش یک عدد

- ماش پخته شده

مراحل و طرز تهیه ته چین با گوشت برای چهار نفر

- در یک ظرف کرده آب شده را بریزید. (کره نباید داغ باشد)

- دو عدد تخم مرغ را در ظرف کره بشکنید.

- به خوبی برای 3 دقیقه هم بزنید.

- زعفرانی که از قبل دم کرده اید و داغ نیست را در ظرف بریزید.

- سه قاشق غذاخوری ماست را اضافه کنید.

- سعی کنید از ماست چکیده ترش استفاده کنید.

- اگر مقدور نبود از لیمو ترش استفاده کنید.

- نصفی از برنج آب کش شده را وارد ظرف کنید.

- سپس هم می‌زنیم.

- یک ماهی تابه آماده کنید.

- کف ماهی تابه را روغن مالی می‌کنیم!

- بعد از هم زدن برنج و مواد را وارد ماهی تابه کنید.

- با کف گیر مواد را در کف ماهی تابه پهن کنید (توجه فشار زیاد ندهید)

- گوشت را آغشته به پوست لیمو ترش، پیازداغ و زعفران کنید. همچنین ماش پخته شده را به گوشت بزنید.

- سپس هم بزنید.

- سپس گوشت یا مرغ ریش ریش شده را که قبلا پخته اید روی مواد در ماهی تابه پهن کنید.

- بقیه برنج را روی همه مواد و ماهی تابه بریزید.

- با شعله کم - متوسط برای یک ساعت درب ماهی تابه را بگذارید تا خوب بپزد.

- ته چین با ته دیگ طلایی - زعفرانی شما آماده شد. نوش جان لذت ببرید

 

منبع: سایت عروسکو

کپی برداری با لینک به منبع مجاز است.

پرسش‌های متداول
aparatlinkedintwiterfacebookyouinstagramtelegram
مرتبط با این بخش
طرز تهیه خوشمزه ترین سبزی پلو با ماهی به همراه ویدیو اختصاصی با شف صانعیطرز تهیه خوشمزه ترین سبزی پلو با ماهی به همراه ویدیو اختصاصی با شف صانعی, آشپزی, طرز تهیه لذیذترین حلیم بادمجان به همراه دستور پخت و آموزش ویدیویی با شف صانعیطرز تهیه لذیذترین حلیم بادمجان به همراه دستور پخت و آموزش ویدیویی با شف صانعی, آشپزی, طرز تهیه فسنجون با مرغ برای چهار نفر با ویدیو شف صانعی آشپزی به سبک عروسکوطرز تهیه فسنجون با مرغ برای چهار نفر با ویدیو شف صانعی آشپزی به سبک عروسکو, آشپزی, آموزش و فوت و فن لوبیا پلو با ترفندهای خاص شف صانعی به همراه آموزش ویدیوییآموزش و فوت و فن لوبیا پلو با ترفندهای خاص شف صانعی به همراه آموزش ویدیویی, آشپزی, طرز تهیه عدس پلو رستورانی - آشپزی به سبک عروسکو +ویدیوطرز تهیه عدس پلو رستورانی - آشپزی به سبک عروسکو +ویدیو, آشپزی, راز قورمه سبزی خوشمزه اصیل ایرانی + آموزش ویدیوییراز قورمه سبزی خوشمزه اصیل ایرانی + آموزش ویدیویی, آشپزی, ماکارونی فوق العاده خوشمزه اینطوری آماده می‌شود! طرز تهیه + ویدیوماکارونی فوق العاده خوشمزه اینطوری آماده می‌شود! طرز تهیه + ویدیو, آشپزی, طرز تهیه قیمه برای 4 نفر، آشپزی قیمه با شف صانعیطرز تهیه قیمه برای 4 نفر، آشپزی قیمه با شف صانعی, آشپزی, طرز تهیه کباب بشقابی یا کباب تابه ای در چهار دقیقه به همراه ویدیو آموزشیطرز تهیه کباب بشقابی یا کباب تابه ای در چهار دقیقه به همراه ویدیو آموزشی, آشپزی, طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی با شف صانعیطرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی با شف صانعی, آشپزی, طرز تهیه مرصع پلو مرحله به مرحله با شف صانعیطرز تهیه مرصع پلو مرحله به مرحله با شف صانعی, آشپزی, آموزش آشپزی زرشک پلو با مرغ رستورانی برای چهار نفر با شف صانعیآموزش آشپزی زرشک پلو با مرغ رستورانی برای چهار نفر با شف صانعی, آشپزی, خواص و مضرات فیسالیس ؛ آیا فیسالیس عقیم میکند؟!خواص و مضرات فیسالیس ؛ آیا فیسالیس عقیم میکند؟!, اعتیاد, آشپزی,
نظرات شما
*نام و نام خانوادگی
ایمیل اختیاری
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

5 نظر
army120
شنبه ۲۲ خرداد ۰
پاسخ
()
()
army120
از زماني که همسرم اين آموزش ها را نگاه مي کنه دستپختش خيلي بهتر شده :)
نامی
شنبه ۲۲ خرداد ۰
پاسخ
()
()
نامی
خانم صانعي دسصت پخت خوبي دارن من از روي آموزش هاشون فسنجون و پلو لوبيا درست کردم خيلي خوب شد امروز مي خوام ته چين ايشون را درست کنم
اکرم
جمعه ۲۱ خرداد ۰
پاسخ
()
()
اکرم
شف بسيار حرفه اي استا
حکیمی
جمعه ۲۱ خرداد ۰
پاسخ
()
()
حکیمی
واقعا آموزش خوبي بود مادر شوهرم از اين مدل دستپختم لذت برد
نسیم
جمعه ۲۱ خرداد ۰
پاسخ
()
()
نسیم
عالي بود ممنون از خانم صانعي گلم