طرز تهیه ته چین گوشت برای 4 نفر
در این آموزش از برنامه آشپزی به سبک عروسکو ،با حضور شف صانعی (شف برتر سال) قرار است تا طبخ خوشمزه ترین ته چین گوشت را در سریعتر زمان ممکن یاد بگیریم، آی دوست دارید در کمتر از 1 ساعت ته چین گوشت خوشمزه و لذیذ آماده کنید، اگر شما هم حوس ته چین رستورانی کرده اید پس این مقاله آموزشی آشپزی را از سایت عروسکو از دست ندهید.
مواد لازم برای تهیه ته چین رستورانی
(ته چین برای 4 نفر)
- گوشت پخته شده 200 الی 300 گرم
- ادویه، نمک، زعفران
- برنج
- پیاز داغ 1 عدد
- زعفران به مقدار کافی
- دو عدد تخم مرغ
- کره 50 گرم
- لیمو ترش یک عدد
- ماش پخته شده
مراحل و طرز تهیه ته چین با گوشت برای چهار نفر
- در یک ظرف کرده آب شده را بریزید. (کره نباید داغ باشد)
- دو عدد تخم مرغ را در ظرف کره بشکنید.
- به خوبی برای 3 دقیقه هم بزنید.
- زعفرانی که از قبل دم کرده اید و داغ نیست را در ظرف بریزید.
- سه قاشق غذاخوری ماست را اضافه کنید.
- سعی کنید از ماست چکیده ترش استفاده کنید.
- اگر مقدور نبود از لیمو ترش استفاده کنید.
- نصفی از برنج آب کش شده را وارد ظرف کنید.
- سپس هم میزنیم.
- یک ماهی تابه آماده کنید.
- کف ماهی تابه را روغن مالی میکنیم!
- بعد از هم زدن برنج و مواد را وارد ماهی تابه کنید.
- با کف گیر مواد را در کف ماهی تابه پهن کنید (توجه فشار زیاد ندهید)
- گوشت را آغشته به پوست لیمو ترش، پیازداغ و زعفران کنید. همچنین ماش پخته شده را به گوشت بزنید.
- سپس هم بزنید.
- سپس گوشت یا مرغ ریش ریش شده را که قبلا پخته اید روی مواد در ماهی تابه پهن کنید.
- بقیه برنج را روی همه مواد و ماهی تابه بریزید.
- با شعله کم - متوسط برای یک ساعت درب ماهی تابه را بگذارید تا خوب بپزد.
- ته چین با ته دیگ طلایی - زعفرانی شما آماده شد. نوش جان لذت ببرید
منبع: سایت عروسکو
کپی برداری با لینک به منبع مجاز است.