طرز تهیه لذیذترین حلیم بادمجان به همراه دستور پخت و آموزش ویدیویی با شف صانعی

header
Arooskoo Ads
۱۴۰۰/۱/۱۸ چهارشنبه
(6)
(1)
طرز تهیه لذیذترین حلیم بادمجان به همراه دستور پخت و آموزش ویدیویی با شف صانعی
طرز تهیه لذیذترین حلیم بادمجان به همراه دستور پخت و آموزش ویدیویی با شف صانعی

طرز تهیه حلیم بادمجان برای چهار نفر

در این آموزش شما یاد می‌گیرید که چطور خیلی سریع و آسان یک حلیم بادمجان خوشمزه و خوش رنگ و لعاب داشته باشید و همه میهمان ها را از طعم و لذتی سرشار بهره مند کنید، اگر شما هم مثل نگارنده این مطلب شکمو هستید حتما این مدل حلیم بادمجان مجلسی را یکبار هم که شده درست کنید.

 

 

مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان

(حلیم بادمجان برای چهار نفر)

طرز تهیه حلیم بادمجان برای 4 نفر

- عدس یک پیمانه

- گوشت پخته شده تقریبا 250 گرم یا دلخواه

- بلغور گندم یا جو یک پیمانه

- ادویه کاری، نمک، 50 گرم کره

- نعناع خشک

- بادمجان سرخ شده سه یا چهار عدد

- پیاز داغ (زیاد)

- کشک (باب میلتان)

- سیر سه حبه

نکته: نعناع داغ، سیر داغ و پیازداغ برای تزئین روی غذاست.

نکته دوم: حتما آموزش ویدیویی را ببینید تا بتوانید حلیم بادمجان مجلسی خوشمزه طبخ کنید.

 

مراحل و طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی

- گوشت را قیمه ای کرده و با یک عدد پیاز دو لیوان آب می‌گذاریم تا خوب بپزد. (دو ساعت) (به دلخواه کمی رب گوجه هم می‌توانید استفاده کنید)

- بادمجان ها را پوست گرفته کمی به آنها نمک می‌زنیم و به مدت دو ساعت می‌گذاریم تا زرد آب آن بیرون بیاید، اینکار باعث می‌شود در هنگام سرخ کردن بادمجان ها روغن کمتری مصرف شود (همچنین افرادی که به بادمجان حساسیت نشان می‌دهند با این کار حساسیتی برای آنها ایجاد نمی‌شود)

- عدس و بلغور گندم را شسته و با دو لیوان آب می‌گذاریم تا خوب بپزد. (درب ظرف بگذارید)

- یک عدد پیاز بزرگ و یک سر سیر را پوست کنید و جداگانه خلال کرده و سرخ کنید. پیاز داغ و سیر داغ را کنار گذاشته تا در انتها برای تزئین روی حلیم بادمجان استفاده کنید.

- به میزانی که دلخواه تان است نعناع خشک داخل روغن داغ ریخته به مدت 1 الی 2 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا اصلاحا نعناع داخل حلیم بادمجان مجلسی ما بدست بیاید. این را هم کنار بگذارید برای تزئین روی حلیم بادمجان

- مقداری پیاز داغ آماده می‌کنیم.

- ادویه کاری، زردچوبه، فلفل و ... را به درون روغن و پیاز وارد می‌کنیم.

- سپس عدس و بلغور پخته شده را درون ماهی تابه می‌ریزیم.

- بادمجان های سرخ شده را هم درون ماهی تابه می‌ریزیم.

- گوشت های پخته شده از قبل را هم اضافه می‌کنیم.

- زیر گاز را کم می‌کنیم.

- بعد از این درب ماهی تابه را بگذارید و یک ساعت منتظر می‌مانیم تا قوام بیاید. (باید آب درون ماهی تابه تقریبا تمام شود.)

- بعد از این مدت درب را بردارید و به خوبی هم بزنید تا مثل گوشت کوبیده یا حلیم شود. (به ویدیو مراجعه کنید)

- یک مقدار سیر وارد حلیم بادمجان بریزید تا طعم خوشایندی پیدا کند.

- 100 گرم کشک بریزید و خوب هم بزنید.

- حلیم بادمجان مجلسی ما آماده شد. حلیم بادمجان برای 4 نفر است.

- در یک ظرف غذا را بکشید و سپس با کشک، سیر داغ و پیاز داغ و نعناع داغ آن را تزئین نمایید.

 

منبع: سایت عروسکو

برنامه آشپزی به سبک عروسکو با شف صانعی

aparatlinkedintwiterfacebookyouinstagramtelegram
مرتبط با این بخش
نظرات شما
*نام و نام خانوادگی
ایمیل اختیاری
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

2 نظر
حمدی
چهارشنبه هجدهم فروردین ۰۰
پاسخ
()
()
حمدی
ممنون از سايت خوبتون
کامی
چهارشنبه هجدهم فروردین ۰۰
پاسخ
()
()
کامی
عالي بود درست کردم خوب شدش