طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی با شف صانعی

header
Arooskoo Ads
۱۴۰۰/۶/۲۵ پنج شنبه
(3)
(0)
طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی با شف صانعی
طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی با شف صانعی

طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی

در چهار دقیقه با شف صانعی

 

اگر در جستجوی کلماتی همچون میرزا قاسمی مجلسی یا میرزا قاسمی دو نفره هستید باید به شما بگویم خوب جایی آمده اید ما در این صفحه از سایت عروسکو به طرز تهیه میرزا قاسمی توسط شف صانعی می‌پردازیم که در آن با انواع شیوه ها و ترفند‌‌‌‌های خوشمزه شدن غذا آسنا می‌شوید. پس در این آموزش ویدیویی و متنی همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی

(میرزا قاسمی دو نفره)

 

طرز تهیه میرزا قاسمی دو نفره

- بادمجان تنوری (600 گرم)

-گوجه فرنگی سه عدد

- سیر یک گل کامل یا دلخواه

- تخم مرغ 1 عدد برای هر نفر

- رب گوجه فرنگی دلخواه

- نمک فلفل سیاه زردچوبه

مراحل و طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی

- سیر ها را پوست کنده و له کنید سپس ساطوری کرده و خرد کنید.

- بادمجان‌‌‌‌های را از قبل تنوری کنید اگر از ذغال استفاده کنید یک میرزا قاسمی مجلسی خواهید داشت.

- وقتی روغن داغ شد زردچوبه را بریزید و سریعا نصف سیر را بریزید.

- سپس در مدت خیلی کم تفت دهید.

- تخم مرغ ها را درون ظرف بریزید.

- شعله را کمتر کنید.

- ابتدا سفیده را هم بزنید و بعد از کمی پخته شدن زرده را نیز هم بزنید.

- حالا مواد آماده شده را جدا نگه دارید.

- سپس سیر بریزید و کمی تفت دهید، رب گوجه بزنید سپس گوجه فرنگی را بریزد.

- مراقب شعله باشید، آن را مدیریت کنید و بسته به نیاز کم و زیاد کنید.

- بادمجان کبابی شده را وارد کنید.

- کمی روغن مجددا اضافه کنید.

- نمک و فلفل را بریزید.

- تخم مرغ هایی که از قبل آماده کرده اید را بریزید.

 

نوش جان

 

منبع: سایت عروسکو

کپی برداری با لینک به منبع مجاز است.

aparatlinkedintwiterfacebookyouinstagramtelegram
مرتبط با این بخش
نظرات شما
*نام و نام خانوادگی
ایمیل اختیاری
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

1 نظر
نگار
پنج شنبه بیست و پنجم شهریور ۰۰
پاسخ
()
()
نگار
عالي بود