طرز تهیه فسنجون یا فسنجان با مرغ برای 4 نفر
در این آموزش از برنامه آشپزی به سبک عروسکو، یاد میگیریم که چطور یک فسنجون خوشمزه با فوت و فن های شف حرفه ای برنامه یعنی خانم صانعی داشته باشیم. این برنامه را از آپارات میتوانید مشاهده کنید همچنین دستور نوشتاری طرز تهیه فسنجون با مرغ در ادامه میخوانیم.
مواد لازم برای تهیه فسنجون با مرغ
(فسنجون با مرغ برای 4 نفر)
- پیاز رنده شده یک عدد متوسط
- گردوی آسیاب شده 250 گرم
-شکر به دلخواه (3 قاشق غذاخوری)
- رب انار نصف پیمانه
- زعفران (به میزان دلخواه)
- نمک، فلفل
- آلو خورشتی یا آلوی برغانی (150 گرم)
- مرغ یخ زده سه تکه سینه متوسط
مراحل و طرز تهیه فسنجون یا فسنجان برای چهار نفر
- گردو و پیاز را باهم یا بدون هم آسیاب کنید.
- یک قابلمه تا نصفه را آب سر بریزید.
توجه: 6 الی 7 ساعت لازم است تا فسنجان شما قوام بیاید.
- پیاز و گردو را در دیگ آب سرد بریزید. سپس درب دیگ یا قابلمه را بگذارید برای 3 ساعت با هم خوب بپزند.
- بعد از مدت زمان گفته شده درب قابلمه را بردارید و مواد دیگر را وارد کنید.
- رب انار، آلو خورشتی، نمک، فلفل، مرغ یخ زده را وارد قابلمه کنید.
- درب را بگذارید و زیر گاز را کم کنید تا به خوبی و برای چند ساعت این غذا جا بیافتد.
- زمانی که تقریبا غذا آماده شد، وقت اضافه کردن شکر است، به میزان دلخواه میتوانید شکر یا هر طعم دیگری را وارد فسنجون کنید.