طرز تهیه عدس پلو با گوشت برای 4 نفر
در این آموزش از برنامه آشپزی به سبک عروسکو ،با کمک شف صانعی قرار است تا طبخ خوشمزه ترین عدس پلو را در سریعتر زمان ممکن یاد بگیریم، اگر شما هم حوس عدس پلو رستورانی کرده اید پس این مقاله آموزشی آشپزی را از سایت عروسکو از دست ندهید.
مواد لازم برای تهیه عدس پلو رستورانی
(عدس پلو برای 4 نفر)
- گوشت 200 الی 400 گرم به دلخواه
- نمک، فلفل، دارچین، پودر انبه، زردچوبه، دارچین
- کشمش پلویی
- پیاز داغ فراوان
- زعفران (به میزان دلخواه)
- روغن
- برنج (3 پیمانه)
- عدس 200 گرم
مراحل و طرز تهیه عدس پلو با گوشت برای چهار نفر
- پیاز داغ را از قبل آماده کنید (2 عدد پیاز بزرگ)
- روغن را به ماهی تابه اضافه کنید.
- عدس را یکساعت خیس کنید و نیم ساعت بپزید تا نیم پز شود.
- برنج را خیس کنید.
- یک قابلمه متوسط را تا نصف آب کنید و روی شعله بگذارید.
- گوشت را با تفت دهید.
- بعد از تفت پیاز داغ را به گوشت اضافه کنید.
- ادویه ها و نمک را به ماهی تابه اضافه کنید.
- استفاده از پودر انبه دلخواه است.
- بعد از جوش آمدن آب برنج را درون قابلمه بریزید.
- بعد از 5 دقیقه برنج را آبکش کنید.
- قبل از آب کش کردن برنج 1 دقیقه قبل عدس های نیم پز را وارد کنید.
- کشمش پلویی را وارد ماهی تابه کنید و دو یا سه دقیقه ای تفت دهید.
- بعد از آبکش کردن برنج مواد ماهی تابه را وارد پلو کنید و بعد از 30 دقیقه با شعله کم غذا حاضر است!
نوش جان
منبع: سایت عروسکو
کپی برداری با لینک به منبع مجاز است.