آموزش و فوت و فن لوبیا پلو با ترفندهای خاص شف صانعی به همراه آموزش ویدیویی

header
Arooskoo Ads
۱۴۰۰/۲/۱ چهارشنبه
(3)
(0)
آموزش و فوت و فن لوبیا پلو با ترفندهای خاص شف صانعی به همراه آموزش ویدیویی
آموزش و فوت و فن لوبیا پلو با ترفندهای خاص شف صانعی به همراه آموزش ویدیویی

طرز تهیه لوبیا پلو با آموزش فوت و فن ها

 

اگر شما هم در جستجوی کلماتی همچون لوبیا پلو، طرز تهیه لوبیا پلو، فوت و فن لوبیا پلو هستید، حتما این آموزش بی نظیر از سایت عروسکو را دنبال کنید تا به شما بیاموزیم که چگونه خوشمزه ترین لوبیا پلو را در کمترین زمان ممکن آماده نمایید. این آموزش که در حقیقت یکی از برنامه های آشپزی به سبک عروسکو با شف صانعی است در قالب متنی و ویدیویی تهیه شده است.

 

 

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو

 

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو برای چهار نفر

- گوشت گوسفندی 300 گرم خورشتی یا چرخ کرده

- لوبیا سبز 200 گرم

- ادویه، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر انبه

- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

- برنج چهار پیمانه

-پیازداغ

- سیب زمینی 3 عدد برای ته دیگ

- زعفران

 

طرز تهیه و فوت و فن لوبیا پلو خوشمزه

 

- ابتدا گوشت ها را طبخ می‌کنیم با آب و پیاز و بدون نمک به خوبی آماده می‌کنیم.

- یک ماهی تابه با روغن داغ آماده کنید.

- لوبیا سبز را در حدود 7 دقیقه در روغن داغ تفت دهید.

- سپس ادویه ها را اضافه می‌کنیم.

- دارچین و زعفران اهمیت بالایی دارند.

- رب گوجه را اضافه می‌کنیم تفت می‌دهیم تا رنگ باز کند. (2 قاشق رب گوجه)

- سپس گوشت پخته شده را درون ماهی تابه میریزیم.

- سپس پیاز داغ آماده شده از قبل را وارد ظرف می‌کنیم.

- سپس برنج را به صورت آبکش آماده می‌کنیم.

- بعد از یک ساعت مواد لوبیا پلو آماده می‌شود.

- برنج را که آبکش کرده ایم برای دم کردن آماده میکنیم و کف قابلمه را روغن و زعفران میریزیم و ته دیگ های سیب زمینی را می‌گذاریم.

- چند کفگیر برنج را وارد قابلمه کنید و مواد را به آرامی لا به لای پلو می‌ریزیم.

- بعد 30 دقیقه غذا آماده است. نوش جان

 

 

منبع: سایت عروسکو

برنامه آشپزی به سبک عروسکو

 

aparatlinkedintwiterfacebookyouinstagramtelegram
مرتبط با این بخش
نظرات شما
*نام و نام خانوادگی
ایمیل اختیاری
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

1 نظر
مینا
چهارشنبه بیست و دوم اردیبهشت ۰۰
پاسخ
()
()
مینا
عالي بود آموزشتون راحت پختم