رفتارهای ناپسند در زندگی زناشویی چیست؟ راههای خوش اخلاقی با همسر

header
Arooskoo Ads
پنج شنبه بیست و چهارم مهر ۹۹
(5)
(0)
رفتارهای ناپسند در زندگی زناشویی چیست؟ راههای خوش اخلاقی با همسر

رفتارهای بد و ناپسند در زندگی چیست؟ راههای خوش اخلاقی با همسر

 

اگر در جستجوی کلماتی همچون رفتارهای بد و ناپسند در زندگی و یا راههای خوس اخلاقی با همسر و یا لیست عادت های خوب و بد می‌گردید، حتما در ادامه همراه وب سایت عروسکو باشید. آنچه که می‌تواند نهال با عظمت خانواده را خوش و بی روح کند، رفتارهای ناشایست زن و مرد در درون خانه است. برای اینکه کاشانه پر مهر تر تبدیل به جایگاهی سرد و بی مایه نشود باید ابتدا رفتارهای ناشایست را بشناسیدو بعد اقدام به رفع آنها بکنید.

 

رفتارهای بد و ناپسند در زندگی زناشویی مورد بحث و بررسی قرار خواهم داد:

 

رفتارهای ناپسند در زنگی مشترک را کنار بگذارید

راههای خوش اخلاقی با همسر

 

1- قدرت طلبی:

متاسفانه بیشتر مردان و زنان در زندگی زناشویی خود، قصد حاکم شدن در خانه را دارند این نوع افراد از همان شروع زندگی بر روی ثروت، معلومات، خاندان و موقعیت اجتماعی خود تکیه کرده و دائم با کلام و رفتارهای خود به فکر قدرت طلبی هستند. با اینکه غرور و من من کردن در اول ازدواج برای همسر شیرین است اما وقتی این عمل تکراری شد سبب خسته شدن همسر و موجب نفرت میان آنها خواهد شد. دوست نویسنده ای را می‌شناسم که دختری به خاطر نویسنده بودنش با او ازدواج کرد. دوست عزیز از تعریفات همسر و اقوام، بیش از حد مغرور و خود خواه شد و دائم از خود تعریف و تمجید می‌کرد و به همسرش می‌گفت: من به عنوان محقق من به عنوان کارشناس، من به عنوان نویسنده، من به عنوان صاحب نظر و دختری که شیفته ی همین ویژگی های نویسندگی بود از این همه عناوین نفرت پیدا کرد و با شوهرش بنای نا سازگاری داشت.

 

2- خوار اندیشی:

یکی از مضرات بزرگ درون خانه، خوار اندیشی است. اگر زن یا مرد خود را کم و کوچک ببینند، نمی‌توانند نقش واقعی همسر را در زندگی ایفا کند. این نوع افراد همیشه خودشان را دست کم می‌گیرند و فکر نمی‌کنند که دارای استعدادهای بزرگی بوده و می‌توانند کارهای عظیمی را انجام دهند. مشکل خود کوچک بینی آنقدر جدی است که در هر کاری که انجام می‌دهید اثر می‌گذارد. هنگامی که تصمیم می‌گیرید کاری را انجام دهید، اگر از خود عیب جویی و خود را نفی نکنید کار را آسان تر و بهتر صورت خواهید داد وقتی به جایی برسید که دیگر نتوانید خود را تحمل کنید مشکلات بزرگ تری را در زندگی تان خلق خواهید نمود. شخصی که کاری را به طور نادرست انجام می‌دهد و از خود متنفر می‌شود مطمئنا اشتباه بزرگی را مرتکب می‌شوند. دست کم گرفتن، ترس، عذرخواهی، وابستگی، حسادت، مطابقت، تقلید، ترس از عدم پذیرش، دفاع غیر معقول، خجالت، خود را مقصر دانستند و اهل رقابت نبودن را می‌توان از علایم افراد خوار اندیش دانست.

 

3- عدم تعادل:

یکی از برخوردهای غلط و زن و مرد در خانواده، افراط و تفریط در برخورد است. دین اسلام در مورد رفتار متعادل بسیار تاکید کرده است، تا جایی که در سخنان بزرگان دین آمده است بهترین امور متعادل ترین امور است. عدم تعادل یکی از شایع ترین مشکلات زن و شوهران امروزی است. شاید شما در اقوام و خویشان خود بسیار دیده اید که مردی در میهمانی، میان خانواده همسرش، یک روز بسیار مهربان و صمیمی است و روز دیگر سخت و نامهربان. این فرد به مرور با شخصیت نامتعادل خود همچون سوهان به روح ظریف و تن ناز زن آسیب می‌رساند و او را مثل خود می‌نماید. آنگاه بر سر هر بحث کوچکی، جنگی بزرگ پدید می‌نماید. ما باید این را به خوبی بدانیم که حتی در دوستی و عشق هم، در چنبره ی افراط و تفریط گرفتار نشویم زیرا هر دو به ضرر آن دوستی و صمیمت است.

 

4- عصبانیت و خشونت:

در این دوران توسعه، که بیش از پیش به صنعت و پیشرفت اقتصادی اهمیت داده می‌شود، روح انسان ها در معرض بیماری های روانی است. از مهمترین مشکلات روحی و روانی مردم این روزگار، عصبیت و خشونت است که نه تنها معضل درون جامعه است، بلکه درون هر خانه ای است. شما حتما جزء یکی از این سه گروه هستید:

 

الف: مختصر عصبانی می‌شوید

ب: کاملا عصبانی می‌شوید

ج: خیلی شدید عصبانی می‌شوید

در مورد چاره ی کار، اهل فن دو راه را پیشنهاد کرده اند: الف) به دل ریختن عصبیت. ب) بروز دادن عصبیت. هر دو اشتباه است چون اگر عصبیت را به دل بریزید خود را بیمار و فرسوده می‌کنید، همینطور که اکنون خیلی از بیماران جسمی علت عصبیت انسان های امروزی است و اگر بروز دهید در نظر مردم دیوانه و روانی معرفی می‌شوید. پس راه صحیح و درست این است که نگذارید عصبانی شوید.

برای اینکه عصبانی نشوید باید: - گناه نکنید - افراد و کارهای همسرتان را بررسی نکنید - یاد خدا کنید - متوقع نباشید - از همسرتان نخواهید که همیشه 100% به میل شما باشد - تصویرهای منفی از همسرتان را پاک کنید - همیشه عینک خوش بینی را بر چشمانتان بزنید - از حد و ظرفیت همسرتان بیشتر نخواهید - سکوت کرده و تفکر کنید - ورزش و هنر بپردازید

 

5- مقایسه:

یکی از عادات بسیار بد و نابجا در میان خانواده ها مقایسه کردن همسر خود با دیگران است این خصوصیت بیشتر در خانم ها مشاهده می‌شود که نه تنها سودی نمی‌برند بلکه قلب مرد را جریحه دار کرده و همانند مار زخمی در انتظار گرفتن انتقام کمین می‌کنند.

 

6- پنهان کاری و زرنگ بازی:

بعضی از زنان و مردان جوان در ابتدای زندگی سعی بر پنهان کردن مطالب عادی خود دارد. البته این مسئله ریشه داری است که شاید بتوان گفت جنگ بر سر قدرت، تعنه و کنایه زدن، به دنبال عیب بودن، اینها همه گوشه ای از همین ریشه است.

پنهان کردن مطالب عادی و ساده در طرف مقابل احساس غریبی و بی تفاوتی ایجاد می‌کند و در هنگام یاری حالت یاوری نخواهند داشت.

 

7- کنایه و زخم زبان:

به طور حتم از بزرگ ترین اشتباهاتی که شخص در زندگی زناشویی خود دچار می‌شود اینست که به افراد دیگر خانواده با زخم زبان و کنایه سخن بگوید. قدیمی ها می‌گویند: زخم شمشیر خوب شدنی است ولی زخم زبان خوب شدنی نیست. کنایه و زخم زبان اثری دارد که چشم همسر را از دیدن نیکویی ها و خوبی ها و اخلاق پسندیده می‌بندد. کنایه زدن و زخم زبان درون خانه، دورویی، نفرت، کینه، حسادت و انتقام را پرورش می‌دهد و دوستی ها را کمرنگ و بی روح می‌کند.

 

8- بد گمانی:

یکی از راههای خوش اخلاقی با همسر اینست که بدگمانی را کنار بگذارید. انسان ازدواج می‌کند تا در پناه خانواده تشکیل شده، احساس آرامش و سکون کند. اما بد گمانی و سوء ظن در زندگی، باعث می‌شود که زن و مرد نتوانند نسبت به هم متعهد بوده و در کنار هم احساس آرامش و سکون کنند.

در خانه ای که بدگمانی حاکم است، گفتگوها کسل کننده، احساس ها نسبت به هم با رنج و حقارت، نگاه ها نسبت به زندگی تاریک و نا امیدانه و دردها به نظر غیر قابل درمان است. حالا که مضرات بد گمانی را شناختید به منشا و علل اصلی آن اشاره می‌کنم:

- بی بند و باری - مخفی کاری ها - ایجاد محدودیت - غیرت های بی جا و حسادتها - بیماری های روانی - تحریک اطرافیان و خانواده - خود خواهی و ماجرا جویی - عقده ها و محرومیت ها

 

9- به دنبال مقصر:

اگر اتفاق و یا حادثه ای در خانه پیش آمد، نباید هر کس به دنبال مقصر خانه بگردید و تقصیر را به گردن طرف مقابل بیاندازد. زن و مرد هنگامی که عنوان همسر در یک خانه قارا گرفته اند، یعنی در همه حال حتی هنگامی که مشکلی پیش آمده شریک هستند و نمی‌توانند بگویند مقصر فلان موضوع یا اتفاق، دیگری است. اگر مردم در مسابقات فوتبال دیده اند که پس از شکست تیم، مربی سعی می‌کند با مقصر نشان دادن داور و یا کشور میزبان و یا بد اقبالی خود را از بار مسئولیت خارج سازد ( شما مثل او نباشید! ) بلکه او باید بپذیرد که شکست خورده و همه اعضای تیم به نحوی در این شکست سهیم هستند و با وحدت همگانی و هم دلی به رفع نواقص و معایب پرداخته و اشکالات را بر طرف کنند.

 

10- انتقام:

اگر آدمی بخواهد دائم از این و آن انتقام بگیرد و در مقابل هر حرکت فرد مقابل خود دست به مقابله به مثل بزند دیگر زندگی معنای واقعی خود را از دست می‌دهد و زندگی سراسر جنگ و ستیز می‌شود.

 

11- دورویی و دروغ:

در زندگی زناشویی حقیقت را بروز ندادن به مانند آب ندادن به گیاه است نقطه شما حکم به کشتن چیزی می‌کنید که روزی زنده و بالنده بوده، آری در میان نگذاشتن حقیقت با همسرتان مانند محبت نداشتن به او است. در میان لیست عادت های خوب و بد هر انسانی می‌توان گفت بدترین کارها دروغ گویی است. روانشناسان، انسان دورو و دروغ گو را اینگونه تعریف کرده اند: دورو کسی است که تظاهر به نیکو کاری می‌کند ولی در باطن طور دیگری است. اما دروغ گو کسی است که هرجا مصلحت و نفع خود را بسنجد، واقعیت را تحریف نموده و بنا به میل خود کردار و رفتارش را تنظیم می‌کند.

 

12- خساست:

یکی از رفتارهای ناپسند در زندگی زناشویی، خساست در میان خانواده است. خساست در خانواده در سه حالت بروز می‌کند الف) هر دو خسیس هستند ب) مرد خسیس هست و زن خسیس نیست ج) زن خسیس است و مرد نیست

در حالت اول که زن و مرد هردو خسیس هستند مشکل روانی در بین نیست ولی زندگی مرفه و سرحالی ندارند گرچه بسیار پولدار و غنی باشند.

در حالت دوم و سوم باید متذکر شد مشکلات و اختلافات دیگری اضافه بر مشکلات حالت اول ایجاد می‌شود و زن و شوهر هرگز از زندگی در کنار یکدیگر راضی نخواهند بود.

 

 

aparatlinkedintwiterfacebookyouinstagramtelegram
مرتبط با این بخش
ملکه شب رویاهایتان شوید...ملکه شب رویاهایتان شوید...زیبایی عروس, ازدواج, عروس, چک لیست و برنامه ریزی ساده عروسیچک لیست و برنامه ریزی ساده عروسیازدواج, روش های موفق خواستگاری و ازدواجروش های موفق خواستگاری و ازدواجازدواج, راهنمای انتخاب حلقه های عروسیراهنمای انتخاب حلقه های عروسیازدواج, راهنمای برنامه ریزی عروسیراهنمای برنامه ریزی عروسیازدواج, سفره عقـد ایـرانیسفره عقـد ایـرانیازدواج, همه چیز در مورد مراسم عروسیهمه چیز در مورد مراسم عروسیپذیرایی عروسی, ازدواج, رازهای ازدواج موفق برای خانم ها و آقایانرازهای ازدواج موفق برای خانم ها و آقایانازدواج, چک لیست خرید عروسی برای عروس و دامادچک لیست خرید عروسی برای عروس و دامادتشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, ازدواج, لباس عروس, رازهای طلایی خوشبختی در زندگی مشترک که نوعروسان باید بدانندرازهای طلایی خوشبختی در زندگی مشترک که نوعروسان باید بدانندازدواج, شب زفاف یا شب عروسی چیست و چرا این شب برای عروس و دامادها مهم است؟شب زفاف یا شب عروسی چیست و چرا این شب برای عروس و دامادها مهم است؟تشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, ازدواج, جنسی, برقراری رابطه جنسی و اهمیت رضایت جنسی زن و شوهر از رابطهبرقراری رابطه جنسی و اهمیت رضایت جنسی زن و شوهر از رابطهازدواج, رابطه جنسی, جنسی, در مورد مراحل و مراسم های قبل و بعد از مراسم عروسی در ایراندر مورد مراحل و مراسم های قبل و بعد از مراسم عروسی در ایرانازدواج, تشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, هر آنچه که برای لیست خرید مراسم عقد احتیاج داریم!هر آنچه که برای لیست خرید مراسم عقد احتیاج داریم!ازدواج, عروس, بلـه بـرون ؛ همه چیز در مورد مراسم بله برونبلـه بـرون ؛ همه چیز در مورد مراسم بله برونآرایش عروس, تشریفات عروسی, مراسم عروسی, لباس عروس, ازدواج, پاتختی ؛ مراسمی مهم برای عروس خانم هاپاتختی ؛ مراسمی مهم برای عروس خانم هامراسم عروسی, آرایش عروس, تشریفات عروسی, لباس عروس, ازدواج,
نظرات شما
*نام و نام خانوادگی
ایمیل اختیاری
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر