در پاسخ پیرسینگ چیست؟ گفته میشود که پیرسینگ در معنای لاتین خود، به معنای ایجاد سوراخ بر روی قسمتی از بدن و آویزان کردن اشیاء زینتی و تزیینی از آن. که این عمل اخیرا در جامعه ی ما و مخصوصا در بین جوانان رواج یافته است.
متداول ترین نوع پیرسینگ، پیرسینگ گوش یا همان سوراخ کردن گوش است که از گذشته های بسیار دور تا به امروز رایج است.البته برای اینکه بدانید پیرسینگ چیست، بهتر است بدانید که پیرسینگ نوعی مدرن تر و پیشرفته تر از سوراخ کردن گوش و استفاده از انواع مختلف گوشواره هاست که در ادامه بیشتر از سایت عروسکو به اینکه پیرسینگ چیست، انواع پیرسینگ، حکم شرعی پیرسینگ، عوارض پیرسینگ و ... خواهیم پرداخت.
پیرسینگ ها دارای انواع مختلفی اند که بر روی قسمت های مختلف بدن قرار میگیرند که برخی از انواع آنها عبارتند از:
پیرسینگ گوش
که تمامی این موارد نیز دارای انواع مختلفی میباشند، برای مثال پیرسینگ گوش به انواع پیرسینگ نرمه گوش، پیرسینگ لاله گوش، پیرسینگ غضروف گوش و انواع دیگر تقسیم میگردد.
نکته ی قابل ذکر در رابطه با انواع پیرسینگ این است که، در میان تمامی انواع پیرسینگ ها، پیرسینگ گوش، به مراقبت بیشتر نسبت به انواع دیگر داشته و در بیشتر مواقع میبایست تحت نظر پزشک، آنتی بیوتیک مورد استفاده قرار گیرد.
از دیگر انواع معروف ترین پیرسینگ ها میتوان انواع زیر را نام برد:
به عقیده نگارنده و از نظر علم روانشناسی پیرسینگ عملی منافی عفت و اخلاق انسانی است و باعث میشود که اشخاص دیگر نگاهی مذمت آمیز به فرد داشته باشند و آن شخص ناخودآگاه در معرض قضاوت دیگران قرار گیرد. چرا که پیرسینگ های نا متعارف از شخصیت و شان اجتماعی یک بانوی محترم و مدرن میکاهد و منجر میشود که افراد دیگر نگاهی ابزاری و سطحی به فرد داشته باشند. به طور کلی پیرسینگ یک ایده برای افزایش لذت جنسی است.
حال بهتر است بدانیم برخی از عوارض استفاده از پیرسینگ چیست؟
در واقع ایجاد هر نوع از تغییر در بافت بدن، با عوارض و خطراتی همراه است، انجام پیرسینگ نیز به دلیل ایجاد تغییر در بافت بدن، عوارضی را به همراه دارد.
برای جلوگیری از عوارض پیرسینگ، این کار میبایست حتما زیر نطر یک پزشک متخصص و در محیطی بهداشتی و همراه با ابزار استیریل صورت گیرد، چرا که پیرسینگ ها نیز به نوعی عمل جراحی به حساب میآیند. جالب است بدانید که در برخی از موارد عوارض پیرسینگ کردن از عوارض عمل جراحی بینی و عمل زیبایی گونه ها سخت تر است! پس از انجام پیر سینگ نیز میبایست مراقبت هایی صورت گیرد تا از عوارض احتمالی را تا حد زیادی بکاهد.
مهم ترین عوارض انجام انواع پیرسینگ:
خونریزی:
شایع ترین عارضه ی انجام پیرسینگ چیست؟ در صورت انجام پیرسینگ؛ به بافت بدن آسیب خواهد رسید که این کار با خونریزی همراه است. چرا که احتمال دارد در زمان انجام پیرسینگ، مویرگ های خونی پاره گردد. که این عارضه، رایج ترین عارضه ی انجام پیرسینگ است.
عارضه ی دیگر که در رابطه با انجام پیرسینگ مطرح میگردد احتمال آلرژی به گوشواری های پیرسینگ است. این عارضه در افرادی که دارای حساسیت به فلز نیکل اند و از انواع پیرسینگ فلزی استفاده میکنند، به صورت خارش، قرمزی و التهام و ورم در محل پیرسینگ خود را نشان خواهد داد. برای جلوگیری از بروز این مشکل بهتر است قبل از انجام پیرسینگ نسب به تست حساسیت به بدلیجات و انواع فلزات اقدام فرمایید و در صورت دارا بودن حساسیت، جواهرات دیگر را جایگزین قرار دهید.
از دیگر عوارض پیرسینگ؛ که در صورت عدم رعایت اصول و نکان بهداشتی بوجود خواهد آمد، ایجاد عفونت است. در صورت استفاده از پیرسینگ و ابزار آلوده، احتمال ابتدا به ایدز، هپاتیت C و هپاتیت B برای افراد وجود دارد. و در بسیاری موارد دیگر، احتمال انتقال این عفونت به قلب و ریه ها نیز وجود دارد. بنابراین ضروری ترین نکته در زمان انجام پیرسینگ، انتخاب محیطی کاملا سالم و بهداشتی است. همچنین در نظر داشته باشید که داخل و خارج کردن بیش از حد پیرسینگ نیز خطرناک بوده و احتمال ایجاد عفونت را بالا میبرد.
. پس زدن پیرسینگ:
پس زدن پیرسینگ چیست؟ در برخی مواقع ممکن است بدن، پیرسینگ را قبول نکرده و به قول معروف آن را پس بزند. که در این شرایط در اطراف پیرسینگ ضایعه ای شکل میگیرد که به بافت پوست آسیب میرساند.
استفاده از انواع پیرسینگ ها آویزی و حلقه ای، پوست را به صورت مزمن تحریک میکند. همین عامل در مدت طولانی میتواند زمینه های ابتلا به سرطان پوست را فراهم کند.
احکام شرعی انجام پیرسینگ چیست؟ به نظر شما شرع ما پیرسینگ را ممنوع اعلام کرده است؟
. در رابطه با حکم شرعی پیرسینگ، نظر اکثریت مراجع تقلید بر این نکته است که انجام پیرسینگ به خودی خود بلامانع بوده و ایرادی ندارد، البته این در صورتی است که انجام پیرسینگ موجب آسیب رساندن به فرد نگردد، که در غیر این صورت بایست از انجام آن جلوگیری کرده و اشکال دارد.
. نکته ی دیگر در رابطه با حکم شرعی پیرسینگ این است که پیرسینگ در خانم ها نباید به صورتی باشد که برای افراد دیگر جلب توجه کند، و در دید مستقیم سایران قرار گیرد. در صورت رعایت این نکته، انجام پیرسینگ برای خانم ها نیز بلامانع بوده و اشکالی ندارد.
. عده ای دیگر از علما و مراجع تقلید؛ حکم شرعی پیرسینگ را اینگونه اعلام کرده اند، که این عمل در صورتی که در راستای ترویج فرهنگ های مبتذل و و فرهنگ غربی نباشد، هم برای خانم ها و هم برای آقایان مانعی ندارد.
حال با این تفاسیر، بهتر است بدانید نکات انجام و استفاده از پیرسینگ چیست؟
. قبل از انجام پیرسینگ های مختلف حتما این مهم را در نظر داشته باشید که برای مثال، آیا پیرسینگی که بر روی لب هایتان انجام میدهید، تا آخر عمر و در زمان های پیری برایتان جذابیت دارد یا احتمال دارد تنها در بیست سالگی ذوق آن را داشته و برایتان جذاب باشد؟ این نکنه به این منظور است که به شما تذکر داده شود، از انجام پیرسینگ های نامتعارف و غیر عادی که غیر قابل ترمیم و جبران باشند پرهیز کنید.
. در صورتی اقدام به انجام پیریسینگ در انواع مختلف و در قسمت های مختلف بدن خود کرده، که مطمئن باشید میتوانید مراقبت های طولانی مدتی را پس از انجام پیرسینگ، به بهترین نحو اجرا کنید.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |