آیا با قوانین تالارهای عروسی آشنا هستید؟ +فسخ قرارداد تالار

header
Arooskoo Ads
۱۳۹۸/۷/۱۷ چهارشنبه
(2)
(1)
آیا با قوانین تالارهای عروسی آشنا هستید؟ +فسخ قرارداد تالار
آیا با قوانین تالارهای عروسی آشنا هستید؟ +فسخ قرارداد تالار

آیا با قوانین تالارهای عروسی آشنا هستید؟

اگر می‌‌‌‌خواهید یک عروسی شاد و بر طبق خواسته‌هایتان برگزار کنید در مرحله اول باید با قوانین تالارهای عروسی آشنا شوید. برای هر کسی هم عروس خانمها و هم آقا دامادها عروسی یکی از مهم‌ترین و شیرین‌ترین اتفاق‌های زندگیشان است. بنابراین همه دوست دارند تا این مراسم به بهترین نحو ممکن برایشان برگزار شود و خاطرات خوشی از آن ثبت کنند. همه‌ی انسانها از کودکی یک تصور خاصی از عروسی خودشان داشته‌اند و حالا زمان آن رسیده که این تصور و رویا به حقیقت تبدیل شود. امروزه بیش از 90 درصد مراسم‌های عروسی در تالارهای عروسی برگزار میشود پس در ابتدا باید در رابطه با قوانین تالارهای عروسی به سوالات زیر پاسخ دهید:

 

آیا با قوانین تالارهای عروسی آشنا هستید؟ قوانین تالارهای عروسی در آفرینش یک شب به یاد ماندنی چقدر به شما کمک خواهد کرد؟

در بحث انتخاب تالار عروسی تان اگر به هر دلیلی (ظرفیت، ابعاد، امکانات، بهداشت، موقعیت مکانی) تالاری که انتخاب کرده‌اید جوابگوی انتظارات شما نباشد یا با مشکلی روبه‌رو شدید که باید تاریخ عروسیتان را تغییر دهید چگونه می‌‌توان طبق قوانین تالار قرارداد با تالار پذیرایی را فسخ کرد؟
اگر بعد از برگزاری مراسم از نحوه عملکرد تالار پذیرایی ناراضی بودید و از لحاظ مادی و معنوی متضرر شدید چگونه می‌توان از تالار مربوطه شکایت کرد؟

 

قوانین تالارهای عروسی

قوانین تالارهای پذیرایی ممکن است کمی با هم متفاوت باشد ولی در بیشتر موارد با هم مشترک هستند. قوانین تالارهای پذیرایی در قالب قرارداد آنها به شما ابلاغ میشود. قراردادی که بین شما و تالار پذیرایی بسته میشود جزو قراردادهای خصوصی است که با ماده 10 قانون مدنی ایران مطابقت دارد. ماده 10 قانون مدنی ایران آزادی قراردادها را اعلام مینماید یعنی تا زمانی که مفاد این قراردادها مخالف صریح قانون و نظم عمومی نباشد نافذ و لازم الاجراست. مواردی مهمی که حتماً در قوانین تالارهای عروسی باید ذکر شود به شرح زیر است:

  • زمان

مدیریت تالار پذیرایی موظف است زمان را به بهترین شکل ممکن طبق قوانین تالار مدیریت کند. در رابطه با زمان باید اطلاعات زیر به صورت دقیق ذکر شود:

روز و تاریخ برگزاری مراسم

مدت زمانی که مراسم طول میکشد (ساعت دقیق شروع و پایان مراسم)
مدت زمان لازم برای دیزاین فضاهای موجود و فراهم آوردن مقدمات عروسی
مدت زمان لازم برای نظافت و جمعآوری بعد از جشن
تعیین زمان دقیق پذیرایی و سرویس دهی به مهمانان، ساعت سرو غذا، پخش موسیقی و برنامههای مورد نظر مثل نورپردازی که باید هماهنگیهای لازم با تیم پذیرایی و اجرایی صورت گیرد. هر چه بیشتر جزئیات زمان‌بندی در قوانین تالار پذیرایی رعایت شود نظم بیشتری بر تالار حاکم خواهد شد.

  • مشخص کردن ظرفیت، فضا و ابعاد تالار

ظرفیت تالار یکی از مهمترین نقاطی است که حتماً باید در قوانین مربوط به تالار پذیرایی بدان توجه کرد. باید تعداد میهمانها و فضایی که برای میهمانان، جایگاه عروس و داماد، اتاق عقد، استیج رقص، رختکن، سرویسهای بهداشتی در نظر گرفته شده است حتماً در قوانین مربوط به تالار پذیرایی لحاظ گردد.

  • امکانات و برنامه های تالار پذیرایی

در قوانین تالار پذیرایی امکانات آن و برنامههایی که میتواند صورت گیرد باید به صورت دقیق مشخص شود. امکانات و برنامه‌ها میتواند شامل ماشین عروس، نورپردازی، گل آرایی، مشعل آرایی، بادکنک آرایی، میوه‌آرایی، کارت دعوت، آسانسور، پارکینگ، امکانات مربوط به سفره عقد، نمایش و رقص گروهی، شمع آرایی، آرایشگاه، عکسبرداری و فیلمبرداری، برق اضطراری، آتشبازی، امکانات استیج رقص (سیستم صوتی، افکت های نورپردازی، هماهنگی نور و صدا)، عاقد برای خطبه عقد، سقف بلند تالار و ... باشد.

  • پذیرایی و سرویس دهی به میهمانها

یکی دیگر از نقاط بسیار مهم دیگر که همیشه مورد توجه صاحبان عروسی و مهمانان است نوع و منو پذیرایی است که در قوانین تالارهای پذیرایی حتماً باید مورد توجه قرار گیرد. موارد مهم سرویس دهی عبارت است از:

  • مشخص کردن دقیق منوی میوه با وصف کیفیت آنها
  • مشخص کردن دقیق منوی شیرینی
  • مشخص کردن دقیق منوی آجیل
  • منوی پذیرایی نوشیدنی با توضیح کامل
  • مشخص بودن منوی شام عروسی با درج توضیحات کامل مواد مصرفی و میزان استفاده از آنها

قبل از مراسم حتماً یک روز در تالار عروسی حضور یابید و غذاهای آنها را براساس قوانین تالار تست کنید تا حتماً از کیفیت غذاها و نوع سرویسدهی اطمینان حاصل کنید.

مدیریت تالار وظیفه دارد میزان هزینه ها با جزئیات کامل را در قوانین مربوط به تالار پذیرایی ذکر کند، تا شما براساس بودجهای که دارید بتوانید منو و امکانات و برنامههای مناسب را انتخاب کنید. به طور کلی هزینههایی که حتماً باید در قوانین مربوط به تالار پذیرایی ذکر شود شامل موارد زیر است:
هزینه مربوط به رزرو و ورودیه تالار که براساس شرایط مختلف در تالارها متفاوت است که از یک میلیون شروع میشود و تا چند میلیون ادامه مییابد.
هزینه های پذیرایی که براساس تعداد میهمانها مشخص میشود. هر یک از منوهایی که برای شام، میوه، شیرینی و ... انتخاب میکنید باید با دقت هزینه های آن را بررسی کنید. تالار پذیرایی هم براساس تعداد مهمانی که دارید و منویی که انتخاب کردید برای هر یک از میهمانها یک هزینه واحد در قوانین تالار در نظر میگیرد که از 70 هزار تومان شروع میشود و ادامه مییابد. بعضی از تالارها در قوانین خودپذیرایی از عروس و داماد را به عنوان هدیه در نظر میگیرند اگر اینطور نباشد حتماً باید هزینه ی مربوط به آن نیز ذکر شود.

  • هزینه مربوط به امکانات و برنامه های تالار پذیرایی

مشخص کردن نحوه پرداخت هزینهها در قوانین تالار پذیرایی: در بیشتر تالارها معمولاً یک سوم هزینهها در ابتدا به عنوان بیعانه دریافت میشود و یک سوم دیگر در چند روز مانده به مراسم دریافت میشود و یک سوم نهایی پس از اتمام مراسم برگزار خواهد شد که حتماً باید در قوانین مربوط به تالار پذیرایی و در قرارداد لحاظ شود.

  • هماهنگی بین اعضا، رفتار و پوشش کادر اجرایی

هر آنچه که در بالا گفته شد نیاز به یک مدیریت قوی دارد تا مراسم به بهترین شکل ممکن برگزار گردد. مدیریت تالار وظیفه دارد وظایف هر یک از اعضا و تیم های اجرایی خود را در قوانین مربوط به تالار پذیرایی قرار دهد. هر یک از تیم های اجرایی اعم از بخش موسیقی، نظافت تالار، تیم استقبال از میهمانان، تیم پذیرایی باید هماهنگیهای لازم را با هم داشته باشند و اطلاعات لازم را در اختیار خانواده عروس و داماد قرار دهند.
علاوه بر مواردی که گفته شد حسن رفتار کادر اجرایی و نوع پوشش آنها در جذابیت برگزاری مراسم بسیار تاثیرگذار است که توجه اغلب خانوادههای عروس و داماد را جلب میکند و رضایتمندی آنها را در پی دارد و مدیریت تالار باید در قوانین خود به آن توجه کند.
فسخ قرارداد
در برگزاری مراسم عروسی نیاز است تا با قوانین تالار پذیرایی مربوط به فسخ قرارداد با تالارهای عروسی آشنا شوید و اطلاعات لازم را کسب نمایید. زیرا در مراسم عروسی هر فرد ممکن است مشکلاتی پیش آید مثلاً مرگ یکی از اقوام نزدیک عروس یا داماد شاید شما را مجبور کند تا تاریخ عروسی را عوض کنید.
طبق قوانین تالارهای پذیرایی هر چه زمان فسخ قرارداد شما با تالار عروسی به تاریخ مراسمتان نزدیکتر باشد باید جریمهی بیشتری را پرداخت نمایید زیرا هر چه زمان بیشتری بگذرد امکان پر شدن روز انتخابی شما توسط تالار کمتر است از رو جریمه بیشتری را دریافت میکند. برای فسخ قرارداد نیاز است تا با تالار پذیرایی مراجعه کرده و بخواهید قسمت فسخ قرارداد را که حتماً باید در قوانین مربوطه تالار لحاظ شود را اجرا نماید.
تالارهای پذیرایی هم مانند تمامی واحدهای صنفی دیگر اتحادیه تالارهای پذیرایی دارند که قوانین فسخ قرارداد با تالار پذیرایی از سوی متولی به صورت زیر ارائه شده است:
طبق قوانین تالارهای پذیرایی اگر شما تا 45 روز مانده به روز عروسی قرارداد خود را فسخ کنید 5 % از مبلغ قرارداد کسر میشود.
اگر شما تا 30 روز مانده به روز عروسی قرارداد خود را فسخ کنید 15% از مبلغ قرارداد کسر میشود.
اگر شما تا 15 روز مانده به روز عروسی قرارداد خود را فسخ کنید 20% از مبلغ قرارداد کسر میشود.
اگر شما کمتر از 10 روز مانده به روز عروسی قرارداد خود را فسخ کنید 30% از مبلغ قرارداد کسر میشود.

 

شکایت از تالار پذیرایی

قبل از هر چیزی برای اطمینان از تالار پذیرایی بهتر است ابتدا با اتحادیه تالارهای پذیرایی شهر مورد نظر تماس بگیرید و از دارا بودن پروانه کسب محل مربوطه اطمینان حاصل کنید و سپس قراردادتان را تنظیم نمایید. در قرارداد با تالار پذیرایی تمامی موارد که در بالا گفته شد را در نظر بگیرید و در صورتی که ذکر نشده باشد از مدیریت در رابطه با قوانین تالار سؤال کنید و در صورت امکان در قرارداد مربوط به خودتان کتباً لحاظ کنید. بهرحال ممکن است در طی مراسم عروسی و یا بعد از آن با تالار پذیرایی به مشکل بخورید و تالار پذیرایی به قرارداد خود عمل نکند و مجبور به شکایت از تالار شوید. چند تا از مشکلات عمدهای که معمولاً با تالارهای پذیرایی به وجود میآید به شرح زیر است:

  • کیفیت پایین غذاها و عدم تحویل غذای مازاد
  • آماده نبودن تالار در ساعت تعیین شده
  • پس ندادن مبلغ در صورت فسخ قرارداد تالار پذیرایی
  • درخواست مبلغ اضافی در روز مراسم
  • خدمات ضعیف و عدم هماهنگی تالار مثلاً خراب بودن کولر یا نداشتن برق اضطراری
  • رعایت نکردن بهداشت

در صورت مواجه شدن با هر یک از مشکلات ذیل میتوانید از تالار شکایت کنید که برای این موضوع باید به اتحادیه تالارهای پذیرایی در شهر خود مراجعه کرده و شکایت خود را مطرح نمایید. البته در طی اجرای مراسم و بعد از آن توجه داشته باشید که در صورت بروز مشکل براساس قوانین تالارها مدارک کافی برای ارائه به اتحادیه داشته باشید که در این رابطه قراردادی که بین شما و مدیریت تالار پذیرایی بسته میشود بسیار حائز اهمیت است.

aparatlinkedintwiterfacebookyouinstagramtelegram
مرتبط با این بخش
راهنمای انتخاب باغ و تالار عروسی- قسمت اولراهنمای انتخاب باغ و تالار عروسی- قسمت اولپذیرایی عروسی, صـفر تا صـد هزینه های عروسی و لیست خدماتصـفر تا صـد هزینه های عروسی و لیست خدماتتشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, انتخاب تشریفات عروسی، بایدها، شایدها و نبایدهاانتخاب تشریفات عروسی، بایدها، شایدها و نبایدهاتشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, چه تشریفاتی برای مراسم عروسی لازم است؟چه تشریفاتی برای مراسم عروسی لازم است؟تشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, راهنمای انتخاب شام عروسیراهنمای انتخاب شام عروسیتشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, راهنمای انتخاب باغ و تالار عروسی- قسمت دومراهنمای انتخاب باغ و تالار عروسی- قسمت دومپذیرایی عروسی, همه چیز در مورد مراسم عروسیهمه چیز در مورد مراسم عروسیپذیرایی عروسی, ازدواج, راهنمای انتخاب کیک عروســیراهنمای انتخاب کیک عروســیتشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, ایده های نو برای جشن عروسیایده های نو برای جشن عروسیتشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, ریز هزینه های عروسی به همراه لیست موارد مورد نیاز در سال 97ریز هزینه های عروسی به همراه لیست موارد مورد نیاز در سال 97تشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, هزینه عروسی, چک لیست خرید عروسی برای عروس و دامادچک لیست خرید عروسی برای عروس و دامادتشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, ازدواج, لباس عروس, شب زفاف یا شب عروسی چیست و چرا این شب برای عروس و دامادها مهم است؟شب زفاف یا شب عروسی چیست و چرا این شب برای عروس و دامادها مهم است؟تشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, ازدواج, جنسی, در مورد مراحل و مراسم های قبل و بعد از مراسم عروسی در ایراندر مورد مراحل و مراسم های قبل و بعد از مراسم عروسی در ایرانازدواج, تشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, عقد آریایی چیست؟ تاریخچه عقد آریاییعقد آریایی چیست؟ تاریخچه عقد آریاییتشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, عروسی, راهنمای اجرا و برگزاری مراسم عروسی در ترکیهراهنمای اجرا و برگزاری مراسم عروسی در ترکیهتشریفات عروسی, پذیرایی عروسی, همه چیز در مورد برگزاری مراسم عروسی در کیش!همه چیز در مورد برگزاری مراسم عروسی در کیش!پذیرایی عروسی, تشریفات عروسی,
نظرات شما
*نام و نام خانوادگی
ایمیل اختیاری
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

1 نظر
مهسا
شنبه هفدهم خرداد ۹۹
پاسخ
()
()
مهسا
سلام ممنون از مطالب خوبتون