افرادی که برای تغییر فرم چهره ی خود از تزریق انواع فیلر های موجود در بازار استفاده میکنند ممکن است از تزریق آنزیم به لب نیز استفاده کنند. علت این امر در اغلب موارد نارضایتی فرد از فرم ایجاد شده بر اثر تزریق ژل لب (عموما بی کیفیت) است. فیلرهای (ژل لب های) تزریق شده ممکن است به صورت توده ای یا با شکل نامناسب در قسمتی از لب تجمع پیدا کنند.
این امر باعث ایجاد ظاهری نامناسب میشود. بنابراین افراد مختلف به دنبال ایجاد این مشکل، به تزریق آنزیم به لب روی میآورند. آنزیم اصلی مورد استفاده برای حل کردن انواع فیلر لب، هیالاز( هیالورونیداز) نام دارد. هیالاز قادر است انواع ژل های استفاده شده برای تزریق لب را در خود حل کرده و در واقع باعث حذف آنها خواهد شد. یکی از درمان های خط اول در زمینه ی بروز انواع عوارض ناشی از تزریق ژل یا فیلرهای لب، استفاده از آنزیم هایی همچون هیالاز است.
تزریق آنزیم به لب یک فرایند درمانی بسیار سریع به شمار میرود. بنابراین اولین خط درمانی در بروز انواع عوارض اورژانسی تزریق فیلر، استفاده از تزریق آنزیم ها است. نکته ی بسیار مثبت در استفاده از تزریق آنزیم ها برای از بین بردن عوارض فیلرها، روند بسیار سریع درمانی است. به صورتی که شما به مطب پزشک متخصص مراجعه میکنید و بلافاصله تزریق آنزیم به لب، برای شما انجام خواهد شد. تنها با یک الی چهار تزریق انجام شده، فرایند لازم برای محو فیلر لب شما آغاز میشود. در نتیجه این پروسه ی درمانی بسیار سریع است و نهایتا حدود 10 دقیقه طول میکشد.
تصویر تزریق آنزیم به لب برای از بین بردن فیلرهای قدیمی
البته در برخی موارد نیز به علت حجم زیاد فیلر مورد استفاده، میزان بیشتری تزریق آنزیم لازم است. در این افراد بسته به میزان تغییرات ایجاد شده پس از هر جلسه ی درمانی، مقدار تزریق مورد نیاز توسط پزشک متخصص تعیین خواهد شد. دقت کنید که برای این کار باید حتما به متخصصان فعال در زمینه ی اقدامات زیبایی مراجعه کنی تا عوارض ناشی از تزریقات اشتباه دامنگیر شما نشود.
امروزه برای تزریق لب انواع فیلرهای مختلف، در بازار موجود است. ولی اغلب پزشکان فعال در زمینه ی زیبایی و تزریق فیلر، به زیباجویان خود ترکیبات حاوی هیالورونیک اسید را معرفی میکنند. بر اساس اینکه اغلب فیلرهای تزریق شده به لب از ساختار هیالورونیک اسید صنعتی تشکیل میشوند، برای تزریق آنزیم لب نیز باید از مواد خاصی استفاده شود. هیالورونیک اسید ماده ای است که به صورت طبیعی در بدن ما ساخته میشود. این ماده در دسته ی پروتئوگلیکان ها قرار دارد.
هیالورونیک اسید قادر است مقادیر زیادی آب را در ساختار خود جذب کند. این عامل باعث شده است تا برای جوانسازی پوست و همچنین فرم دهی و تزریق لب ها از آن استفاده شود. برای حذف این ماده باید آنزیمی وجود داشته باشد که بتواند پیوندهای بین ساختار هیالورونیک اسید را از بین برده و باعث حذف آن شود. هیالاز یا همان هیالورونیداز، آنزیمی مناسب برای این کار است.
در اغلب موارد عوارض ایجاد شده به دنبال تزریق آنزیم بسیار جزئی هستند. این عوارض آنقدر بی خطر و جزئی هستند که به اقدام درمانی خاصی نیز نیاز ندارند. در برخی وب سایت های معتبر همچون راهنمای عروسی، اطلاعات کاملی در رابطه با عوارض ذکر شده بیان شده است. از جمله عوارضی که بیش از بقیه دیده میشود میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کاهش هیالورونیک اسید بدن. این آنزیم بین هیالورونیک اسید ساخته شده در بدن و نوع صنعتی تزریق شده، تفاوتی قائل نمیشود. در واقع هیالاز قادر به تشخیص صنعتی یا طبیعی بودن هیالورونیک اسید نیست. بنابراین تزریق آنزیم میتواند مقداری از هیالورونیک اسید بدن شما را نیز هضم کند، که پس از مدتی توسط بدن جایگزین خواهد شد.
تورم در محل تزریق. تزریق آنزیم میتواند باعث ایجاد تورم موضعی به مدت دو یا سه روز در محل مورد نظر شود.
خارش موضعی و واکنش های آلرژیک. این عوارض با احتمال 0.05% تا 0.69% بروز مییابند. همانگونه که مشاهده میکنید این عوارض بسیار نادر هستند.
کهیر. یک واکنش آلرژیک موضعی است که در مواجهه با اغلب آلرژن های محیطی بروز پیدا میکند. بنابراین بروز آن خیلی نگران کننده نیست. البته در صورتی که بروز بثورات پوستی را به صورت پیشرونده و همزمان با ایجاد علائم دیگری همچون تنگی نفس، مشاهده کردید به پزشک مراجعه کنید.
آنژیوادم. آنژیوادم شباهت بسیار بالایی به کهیر دارد. به طور معمول در اطراف لب ها، صورت و اطراف چشم دیده میشود. این واکنش با بروز ادم در لایه های پوست، مخاط و زیرمخاط، همراه است. در صورتی که راه های هوایی درگیر شوند، اقدامات درمانی اورژانسی نیاز است. البته بروز این عارضه کمتر از 0.1% گزارش شده است.
خستگی و ضعف
سرفه
زمانی شما مجبور به تزریق آنزیم به لب میشوید که از محصولات بی کیفیت و ارزان قیمت استفاده کنید معمولا ژل لب های بی کیفیت حالت طبیعی لب را خراب میکنند و باعث ایجاد توده هایی در لب میشوند! که برای از بین بردن آنها نیاز به تزریق آنزیم دارید، آنزیم ها باعث میشوند که توده های و مشکلات ناشی از ژل لب بی کیفیت از ناپدید شوند.
پس از انجام تزریق آنزیم برای لب، شما میتوانید محل تزریق را ماساژ دهید. این امر باعث میشود آنزیم تزریق شده در محل مورد نظر منتشر شود. در نتیجه فرایند هضم و محو شدن فیلرها با سرعت بیشتری انجام میگیرد. اطلاعات ضروری پس از تزریق آنزیم را میتوانید به صورت کامل در وب سایت عروسی سایت عروسکو، مطالعه نمایید.
زمان تزریق مجدد فیلر پس از injection آنزیم برای لب
پس از تزریق آنزیم، فرایند هضم طی نیم ساعت تا بیست و چهار ساعت پس از آن ادامه دارد. بیشترین حجم هضم شده در طی نیم ساعت اول اتفاق میدهد. بنابراین شما باید حداقل 24 ساعت برای تزریق مجدد فیلر صبر کنید.
هزینه ی مورد نیاز برای تزریق آنزیم به لب بر اساس میزان آنزیم تزریق شده، برند آن و همچنین شخصی که تزریق را برای شما انجام میدهد، متفاوت است. ویال های آنزیم هیالورونیداز به صورت یکبار مصرف تهیه میشوند. لذا هر ویال برای یک شخص استفاده میشود. با توجه به میزان ژل تزریق شده در لب شما، میزان آنزیم مورد نیاز و همچنین تعداد جلسات درمانی متفاوت خواهد بود. برخی سایت ها همچون سایت عروس، نیز اطلاعات مختلفی در رابطه با انواع برند های آنزیم لب بیان شده است. به طور کلی قیمت برخی از برندهای موجود در بازار ایران (1401-1402) به شرح زیر است:
آنزیم هیالاز از برند لیپو راز با قیمت 237000 تومان
آنزیم هیالاز مزو لایک با قیمت 570000 تومان
آنزیم هیالاز BCN با قیمت 700000 تومان
آنزیم هیالاز مزو لایک 1500 واحدی با قیمت 569000 تومان
در آخر باید خاطر نشان کنیم که ژل های لبی که معمولا از برند معتبر هستند و منقضی نشده اند، معمولا این مشکلات را به همراه نخواهند داشت، ژل لب هایی که بیشتر از 2 میلیون تومان برای هر سی سی قیمت گذاری شده اند، کیفیت و ماندگاری بهتری را خواهند داشت.
منبع: سایت عروسکو راهنمای عروسی
کپی برداری با لینک به منبع مجاز است.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |