سایت عروسکو به عنوان بهترین سایت راهنمای عروسی فارسی و مرجع رتبه بندی برندهای عروسی ایران، به پاس قدردانی از همه پزشکان و کادر درمانی بیماران کرونایی در سراسر جهان یک ویدیو کلیپ بسیار اثر گذار و مهم را تهیه و تولید نموده است. امتیاز این ویدیو کلیپ در اختیار وب سایت عروسکو است و عروسکو اسپانسری مالی این کار را بر عهده داشته است، این ویدیو کلیپ به کارگردانی محمد تامینی و گروه اختصاصی شان یعنی گروه زیتون مدیا تولید شده است.
ویدیو کلیپ تقدیر از کادر درمانی و پزشکان در حقیقت یک موزیک ویدیو است و موسیقی اصلی این کار اثری تاثیر گذار به نام "همه اون روزا" از خواننده مشهور و محبوب ایرانی یعنی استاد رضا صادقی است. این موزیک ویدیو بدون دیالوگ است که با هدف پخش جهانی ساخته شده است.
ویدیو کلیپ تقدیر از کادر درمان و پزشکان در طی چهار روز فیلمبرداری شده است. روزهای فیلمبرداری این کلیپ در تاریخ های 16-18-20-21 آذر ماه بوده است. لوکیشن ها (محل فیلمبرداری) در باغ دل آرا شهریار، مطب دکتر باهری در کرج و همینطور خیابان های شهر کرج بوده است. گروه کارگردانی برای حفظ سلامتی عوامل و رعایت پروتکل های بهداشتی در هر یک از روزهای فیلمبرداری و پیش از آغاز کار، تست کرونا داده اند و با اینحال تمامی موارد بهداشتی را رعایت کرده اند، که خداروشکر مشکلی از این بابت برای هیچ یک از عوامل و بازیگران پیش نیامده است، همچنین برای رعایت بیشتر بهداشت و عدم مزاحمت برای کادر درمانی، لوکیشن بیماری در یک مطب دندانپزشکی فراهم و آماده سازی شده است.
قرار است این کار ارزشمند و ماندگار در تاریخ 1399/09/27 (سه روز مانده به روز پرستار در ایران) آماده نمایش و پخش گسترده باشد، که کارگردان این موزیک ویدیو (فیلم کوتاه) نوید اثری زیبا و تاثیر گذار را داده است و امیدوار است تا با این فیلم کوتاه درک بیشتری از زحمات و فداکاری های کادر درمان و پزشکان داشته و بدین بهانه قدردان زحمات آنها باشیم.
در ابتدای موزیک ویدیو یک خانم نمایش داده میشود که در مجلسی مانند تولد حضور دارد، بعدا مشخص میشود که مجلس تولد همان خانم در خانه خودش در حال برگزاری است، گویا خانم در حال انتظار کشیدن برای رسیدن شخصی دیگر است. که در ادامه مشخص میشود که آن شخص همسر آن خانم است که اتفاقا پزشک بخش بیماران کرونایی است.
آقای پزشک در بخش بیماران کرونایی مشغول به خدمت است و مشغله زیاد کاری که در بحران کرونا پدید آمده است مانع رسیدگی آقای پزشک به امور خانواده و همسر خود میشود. کارگردان تلاش کرده است ترافیک کاری دکتر را در صحنه های مختلف به نمایش بگذارد، فضای بعدی کلیپ در بخش بستری بیماران کرونایی است. در این بخش یک کودک و یک زن میانسال بستری شده اند.، که یک پرستار دلسوز مشغول مراقبت از این بیماران است. این دو بیمار با اختلاف سنی زیادشان نشان دهنده این موضوع میباشند که بیماری کرونا از کوچک تا بزرگ را گرفتار خود کرده است.
روابط احساسی میان دو بیمار، پزشک و پرستار به خوبی دیده میشود، این در حالی است که تضادی پر رنگ در موزیک ویدیو دیده میشود از یک طرف زحمت زیاد کادر درمان و از طرف دیگر همسر آقای دکتر که مشغول میهمانی و دورهمی است. (میهمانی و دورهمی که در آن پروتکل های بهداشتی بدرستی رعایت نمیشود!!!)
در ادامه کلیپ و با شدت گرفتن روابط احساسی بین بیمار و پزشک، پزشک مجبور میشود تا زمان بیشتری را صرف رسیدگی به بیماران کند و از رسیدن به تولد همسر خود جا میماند، به وضوح معلوم میشود که زن هیچ گونه درکی از اوضاع کنونی و پیش آمده (که از اختیار دکتر خارج است) ندارد. در بخش بستری کرونا کودک بیمار از دکتر میخواهد تا بیشتر بالای سرش بماند و ...
کارگردان تلاش کرده است تا تاثیر منفی نبود پزشک را در بیمارستان در صحنه ای به نمایش بگذارد، این تاثیر منفی با از دست دادن و فوت یک بیمار در نبود پزشک نمایش داده میشود و بیمار میان سال در آن صحنه میمیرد. البته شاید در دنیای واقعی حضور یا عدم حضور پزشک تا این حد و اندازه برای بیماران کرونایی مهم نباشد ولی این صحنه در کلیپ احتمالا برای درک مخاطب و افزایش اهمیت وجود پزشکان طراحی شده است.
در ادامه کلیپ شاهد پشیمانی و در فکر فرو رفتن همسر پزشک میشویم که همتراز با شعر خواننده به خوبی به تصویر کشیده شده است. با جلو رفتن ماجرا این کلیپ بار عاطفی بیشتری را به بیننده تحمیل میکند تا جایی که شوهر زن میانسال از راه میرسد و متوجه مرگ همسرش میشود. همزمان ناراحتی پزشک و شوهر زن میانسال و آن کودک بیمار در این کلیپ، هر بیننده ای را تحت تاثیر قرار میدهد. در تفسیر این همه غم و اندوه شاید بتوان به موضوع کشنده بودن ویروس کرونا اشاره کرد.
کارگردان برای اثبات بیماری کرونا در این موزیک ویدیو از اجزای مختلفی استفاده کرده است. مثلا ماسک و شیلد های مخصوص یا سرفه کردن بیماران، دستگاه اکسیژن و ... از عناصر اثبات کننده بیماری کووید 19 میباشند و نشان میدهند که یک بیماری ویروسی و تنفسی وجود دارد.
ناراحتی ها به اوج خود رسیده است و سیگنال عاطفی زیادی به بیننده تحمیل شده است در همین بین شاهد هستیم که در محل تولد (همان محل تولدی که در آن پروتکل های بهداشتی رعایت نمیشد) افراد حاضر در تولد به صورت دوتایی در قاب ظاهر میشوند و با چهره هایی پشیمان، به صورت خود ماسک میزنند.
در انتهای این کار کارگردان فضایی امید بخش را طراحی نموده است. از جمله این فضاها: ساخت واکسن کرونا، آشتی کردن پزشک با همسرش و لحظه ی بهبودی کامل کودک بیمار به خوبی به تصویر کشیده شده است. احتمالا با این کار کارگردان قصد داشته است تا امید به فردا را در دل بیننده زنده نگه دارد.
کارگردان: محمد تامینی
دستیار کارگردان: محمد علی محمدی
مدیر صحنه: علیرضا رهبر
بازیگران: سینا رضایی (پزشک)، نگار زندی (همسر پزشک)، مهریماه شفیعی (کودک)، سهیلا رهبر (زن میانسال)، سعید رضایی (شوهر زن میانسال)، شراره شهمیان (پرستار)، دکتر باهری (پزشک دوم)
طراح چهره پردازی: مهرناز حسینعلی
مجریان گریم: شراره شهمیان و الهه ستاری
مدیر تولید: نگار زندی
صاحب امتیاز: وب سایت عروسکو
موسیقی: رضا صادقی - همه اون روزا
لینک مشاهده ویدیو کلیپ تقدیر از کادر درمان در آپارات
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |